Kom ihåg att titta i Kalendern för att se vad som händer på klubben

Har du frågor ang. kurser, KONTAKTA DÅ Andrea, 073-085 02 22, HUS


Med anledning av att coronapandemin tagit ny fart har myndigheter och regeringen infört nya restriktioner. Även lokala restriktioner har införts i regioner där smittan sprids som mest.

För Svenska Brukshundklubben skapar det olika förutsättningar för landets olika distrikt, ras- och lokalklubbar. Utöver det påverkas SBK:s verksamhet av de restriktioner som Svenska Kennelklubben inför.

Lokala restriktioner

Med anledning av att fler och fler regioner inför lokala restriktioner gällande Covid -19 så uppmanar vi våra klubbar att följa de lokala anpassningarna nogsamt och göra de lokala justeringar som krävs. Det är viktigt att distrikt, rasklubbar och lokalklubbar tydligt kommunicerar med sina medlemmar och deltagare vilka åtgärder man vidtar.

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse hoppas också på förståelse för att olika delar av landet, har olika förutsättningar för att bedriva verksamhet. Mer om det kan du läsa i förbundsstyrelsens skrivelse till organisationen med uppmaning att hålla i och hålla ut.

Förbundet kommer att jobba vidare med detta de kommande dagar och publicerar ny information löpande på https://www.brukshundklubben.se/kontakt/om-oss/coronapandemin/. Övriga frågor hänvisas till Svenska Kennelklubben.

Läs här vad som gäller för GDPR inom Brukshundklubben
Hemmaekipage

Kom ihåg att anmäla er till våra MERITTAVLOR
LÄS MER HÄR

Meila gärna in bilder och annan information som kan läggas in på hemsidan
 webmaster@vastramedelpad.nu

Gammal information
TRYCK PÅ KLÄDER
DM/Brukstorpet