Västra Medelpads Brukshundklubb (ofta förkortat VMBK) har sitt säte i Ånge Kommun men lockar även medlemmar från omkringliggande områden. Vår klubbstuga ligger i Gammelboda, Näset och via en knapp till vänster har ni en vägbeskrivning hit.

Vi i styrelsen har som uppgift att förvalta klubbens ekonomi och verksamhet, men även att kontinuerligt utveckla klubben och de verksamheter vi erbjuder. Till vår hjälp har vi våra sektorer och kommittéer som arbetar på styrelsens uppdrag och verkställer många av de aktiviteter vi har. Klubben har en stor verksamhet och behöver konstant hjälp med olika aktiviteter så ni är alla mer än välkomna att kontakta någon i styrelsen och/eller någon av de sektoransvariga.

De verksamheter som vi främst arrangerar är hundägarutbildningar, tävlingar för lydnadsekipage och bruksekipage, medlemsmöten och andra trivselaktiviteter. Så om du är intresserad av att gå kurs med din hund, tävla med din hund eller bara umgås med likasinnade så är du varmt välkommen till klubben.

Vår paroll på klubben är: Vi Träffs och Trivs Tillsammans!